KLÁRA LUKEŠOVÁ architekt

zahlavi.jpg

Parková úprava před ZŠ Kunštát

Parková úprava zpříjemnila přístup do budovy ZŠ Kunštát. Úpravou jednolité travnaté plochy se docílilo lepšího přístupu k hlavnímu vchodu do školy. Nové chodníky jsou napojeny na hlavní chodník a parkovací záliv před školou. Propojila se tak hlavní komunikační cesta s hlavním vstupem do budovy. Na rohu budovy vzniklo nenápadné schodiště, které zpřístupňuje školní družinu pohodlně bez předchozího obcházení trávníku. Díky lavičkám a nové zeleni vznikla i relaxační zóna. Celý prostor je esteticky dotvořen dřevěnou sochou Jana Amose Komenského.
2018-09-20 Prostranství  před školou v Kunštátě 001u.jpg
2018-06-22 Újezd 95. výročí  založení SDH 002u.jpg
2017-09-23 Fotbalová neděle 006.JPG
2017-09-23 Fotbalová neděle 012.JPG
2018-09-20 Prostranství  před školou v Kunštátě 010.JPG
2018-09-20 Prostranství  před školou v Kunštátě 013.JPG
2018-10-14 Podzim .. výhlady kolem domu 017.JPG
2018-10-14 Podzim .. výhlady kolem domu 020.JPG
2018-10-14 Podzim .. výhlady kolem domu 024.JPG
2018-10-14 Podzim  023u.jpg
2018-12-11 Z rána to bylo , jak v pohádce 005.JPG
2018-12-11 Z rána to bylo , jak v pohádce 010.JPG
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one